parallax background

Servicii

Paza – Protectie bunuri si persoane si transport valori

Paza cu agent

Etalon Security ofera clientilor servicii de paza cu personal atent selectat, instruit si testat la cele mai inalte standarde.

Etalon Security ofera servicii de securitate integrată, prin îmbinarea sistemelor tehnice cu personalul specializat, pentru a oferi clienţilor condiţiile de siguranţă necesare desfăşurării activităţilor proprii.

  • La obiectivele la care situaţia o impune, realizăm sprijinul dispozitivelor de pază cu echipe mobile de intervenţie, în cazul producerii ori riscului de a se produce evenimente.
  • Putem asigura servicii de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor, cu caini special antrenati si dresati .
  • Compania noastră vă oferă consultanţă, sprijin de specialiatate şi se implică efectiv în organizarea sistemului de pază şi întocmirea planului de pază pentru avizarea lui de către Poliţie.
  • Personalul de pază este dotat cu echipament de serviciu şi materiale de acţiune autorizate legal şi adaptabile solicitărilor dumneavoastră.

Garda de corp

Va asiguram protectie in orice moment al zilei, indiferent de locul unde va desfasurati activitatea.

Personalul nostru este compus din agenti special instriuiti pentru a gestiona orice tip de situatie.


Transporturi speciale

Siguranta si incredere

Daca doriti sa stiti ca valorile dumneavoastra sunt transportate mereu in siguranta, Etalon Security va pune la dispozitie echipe cu pregatire inalta, capabile sa gestioneze situatii dificile.


Consultanta

Etalon Security

  • - asistenţa cu privire la activităţile de pază, protecţie specializată a persoanei, pază a transporturilor de bunuri şi valori;
  • - întocmirea de analize, evaluări şi rapoarte asupra riscurilor la adresa securităţii persoanei, proprietăţii sau mediului
  • Call Now Button