parallax background

Etalon Security

Paza – Protectie bunuri si persoane si transport valori

“ETALON SECURITY” este persoana juridica romana licentiata in baza legii 333/2003.


ETALON SECURITY specializată în realizarea pazei fizice, constituită din agenţi de pază calificaţi şi pregătiţi să acţioneze în diverse condiţii cu profesionalism şi responsabilitate


Cu experienta din 2007 ,ETALON SECURITY – ofera servicii de securitate integrată, prin îmbinarea sistemelor tehnice cu personalul specializat, pentru a oferi clienţilor condiţiile de siguranţă necesare desfăşurării activităţilor proprii.

La obiectivele la care situaţia o impune, realizăm sprijinul dispozitivelor de pază cu echipe mobile de intervenţie, în cazul producerii ori riscului de a se produce evenimente.

Etalon Security

Compania noastră vă oferă consultanţă, sprijin de specialiatate şi se implică efectiv în organizarea sistemului de pază şi întocmirea planului de pază pentru avizarea lui de către Poliţie. Personalul de pază este dotat cu echipament de serviciu şi materiale de acţiune autorizate legal şi adaptabile solicitărilor dumenavoastră.

ETALON SECURITY are un sistem coerent de control şi pregătire a personalului de pază şi de intervenţie la evenimente. Tarifele pentru prestaţia de pază se înscriu într-o grilă medie, competitivă cu cele practicate de alte societăţi de profil şi stau la baza profesionalizării, motivării şi stabilizării personalului.

Negocierea se va face în raport cu numărul şi felul posturilor, dispunerea obiectivului şi specificul zonei, gradul de risc pentru siguranta obiectivului şi valorilor pazite, amenajările şi utilităţile pentru pază.

Vă asiguram de o activă disponibilitate de conlucrare şi dialog pentru îmbunătăţirea calităţii prestaţiei şi a eficientei serviciului şi ne afirmăm deschiderea pentru orice solutii legale.


Call Now Button